Biz Serente Organik olarak müşterilerimize organik ürünleri geniş bir yelpazede ve avantajlı fiyatlarla sunma misyonu ile yaklaşmaktayız. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için ihtiyaçları ve talepleri doğru anlamaya ve sofralarınızı zenginleştirmeye gayret etmekteyiz.

Contact us

150 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo!
Sepetim
 0,00
Misbahçe Çay Ağacı Uçucu Yağı 10 ml
Yeni

Misbahçe Çay Ağacı Uçucu Yağı 10 ml

 95,00

Havale ve eft ödemelerinde %3 indirim.

Stokta var

Açıklama

Ne İçin Kullanılır? Çay Ağacı Uçucu Yağı, cildi, saçı ve tırnakları sağlıklı ve temiz tutmak da dahil olmak üzere çeşitli amaçlarla kullanılabilen uçucu bir yağdır.

Ne Fayda Sağlar? Enerji Verici, Detoksifiye Edici, Arındırıcı

Çay Ağacı Uçucu Yağı, Queensland ve New South Wales, Avustralya’ya özgü küçük bir ağaç olan Melaleuca alternifolia’nın yapraklarından elde edilir. Çay ağacı yağı, belirli kirlere karşı savaştığı gösterilen terpinen-4-ol dahil olmak üzere bir dizi bileşik içerir. Ayrıca yaprakları ezilip vücuda serilerek yüzyıllarca serinletici etkisinden faydalanıldı.

Çay Ağacı Esansiyel Yağı en çok arındırıcı özellikleriyle bilinir. Ciltte tıkalı gözenekleri temizlemek, tırnakları arındırmak ve sağlıklı görünen bir cildi desteklemek için kullanılır.

Menşei: Avustralya

Elde etme yöntemi: Buhar Distilasyonu

Elde edildiği kısım: Bitkinin dal ve yaprakları

Ana kimyasal bileşenleri: Terpinen-4-ol, γ-terpinene, α-terpinene

Doğal olarak içerdiği alerjenler: Limonene ve Linalool

Koku kategorisi: Ferah-yeşil, orta-üst nota

Kıvam ve renk: İnce ve açık sarı

Uyumlu olduğu uçucu yağlar: Nane, Limon, Okaliptüs, Itır

Nasıl kullanılır? Taşıyıcı (sabit) yağ içerisinde %1 oranında seyreltilerek kullanılmalıdır.

Difüzer ve buhurdanlıkta yakılabilir (4-6 damla).

Tüm içerik listesi: %100 Çay Ağacı Uçucu Yağı

İçeriklerin % 100’ü doğal kökenlidir.

Başka ne öğrenebilirim?

Çay Ağacı Uçucu Yağı nerelerde kullanılır?

Kullanım alanı oldukça yaygındır. Günümüzde, kozmetik ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, çamaşır deterjanlarında, şampuanlarda, masaj yağlarında, cilt ve tırnak kremlerinde çokça kullanılır.

Çay Ağacı Yağı katkı maddesi içerir mi?

Misbahçe Çay Ağacı Uçucu Yağı yüzde yüz saftır, katkı içermez. %41.43 Terpinen-4-ol içerir. Avrupa Farmakope standartlarındadır.

Siyah noktalar için Çay Ağacı Yağı etkili midir?

Siyah noktalar, foliküllerin tıkanması sonucunda ortaya çıkan; akne türlerinden biridir. T bölgesinde; burun, alın ve çenede gözlemlenen siyah noktalar, gözeneklerin tıkanması sonucu deride yerleşebilir ve cilt dokusundan uzaklaştırılması daha zor hale gelebilir. Çay ağacı uçucu yağı ise gözenekleri temizleyen bir etkiye sahiptir. Bu nedenle siyah noktaların azalması için çay ağacı yağı tercih edilebilir. Düzenli kullanımlarda siyah noktaların temizlenmesine yardımcı ek yöntem olarak kullanıma uygundur.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Serente Organik